Zonnezeil - Horeca-terras
Wilt u meer omzet halen uit uw terras? Uw gasten genieten van behaaglijk terras tijdens elk seizoen met onze terrasoverkappingen, terrasafscheidingen, parasols en accessoires. Wij zijn de Heren in Zonweren en wij garanderen topkwaliteit.
horeca, terras, terrasoverkapping, overkapping, afscheiding, terrasafscheiding, omzet, omzetverhoging, lunchroom, cafe, rookruimte, parasol, parasols
16326
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16326,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

Het zonnezeil van Kheope

Geïnspireerd door de zee, zijn de zeilen van het SAILS-gamma uitgerust met kwaliteitsstoffen en metalen onderdelen afkomstig van de nautische technologie. Ze zijn ontworpen om ons te beschermen tegen de zon. Tevens zijn ze bestand tegen verschillende weersinvloeden.
Een belangrijk eigenschap van de KHEOPE is het grote schaduwzeil, dat moderniteit uitstraalt en zorgt voor een vrij groot schaduwplek op het terras. De constructie van de Kheope is vrijdragend met metalen palen en wandbevestigingen. De gebruikte materialen zorgen voor de juiste functionaliteit en zijn qua ontwerp, licht van gewicht en modern te noemen.
Kheope wordt aangedreven d.m.v. elektrische motor en kan m.b.v. een zon en wind meter of handzender bediend worden. Mocht er onverhoopt sterke wind opsteken zal het zonnezeil automatisch sluiten.
Dankzij zijn grote veelzijdigheid is Kheope de ideale oplossing om op het terras voldoende comfort te bieden voor uw klanten.

 

Contact ons voor een adviesgesprek of download de brochure voor meer informatie.

Categorie
KE Italy, Terrasoverkappingen, Zonnezeil, Zonwering