Geruisloos, soepel en snel - Horeca-terras
Wilt u meer omzet halen uit uw terras? Uw gasten genieten van behaaglijk terras tijdens elk seizoen met onze terrasoverkappingen, terrasafscheidingen, parasols en accessoires. Wij zijn de Heren in Zonweren en wij garanderen topkwaliteit.
Brustor, terrasoverkappingen, terrasoverkapping, zonwering, horeca, terras, heren in zonwering
16136
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16136,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

Het lameldak B600 van Brustor: Geruisloos, soepel en snel

De partners van “De heren in zonweren” zijn allen dealer van Brustor terrasoverkappingen. Met het lameldak B600 heeft u iets speciaals boven uw terras. Door de speciale vorm van de lamel is het mogelijk om het dak vrij geruisloos, soepel en snel te openen door een simpele druk op de afstandbediening. Hierdoor bent u flexibel op het terras tijdens verschillende weersinvloeden. Het Brustor lameldak zorgt bij een volledig geopende dak voor volop zon op het terras en in een gesloten stand toch voor een vol terras tijdens een regenachtige dag.

 

Contact ons voor een adviesgesprek of download de brochure voor meer informatie.

Categorie
Brustor, Terrasoverkappingen, Zonwering