De voordelen van een lamellendak - Horeca-terras
Er zijn verschillende mogelijkheden om een terras te overkappen. Voor een horecagelegenheid is in onze ogen een lamellendak één van de beste opties. Ultiem genieten van buiten, met de behaaglijkheid van binnen.
lamellendak, horeca, terras, overkapping, terrasoverkapping, terrasverwarming, omzet, winst, buiten, zon, regen, terrasafscheiding, horeca-terras
16175
post-template-default,single,single-post,postid-16175,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-
Horeca-terras-terrasoverkapping-zonwering-lamellendak-Biossun

De voordelen van een lamellendak

Er zijn verschillende mogelijkheden om een terras te overkappen. Voor een horecaterras is in onze ogen een lamellendak één van de beste opties.
Gasten die uw zaak binnekomen gaan vaak op zoek naar ‘een plekje bij het raam’ of, wanneer het weer het ook maar toelaat, een plek buiten. Buiten zijn is gezond en voor veel mensen is buiten eten en/of drinken extra genieten.
Maar buiten kan het regenen. Een lamellendak biedt beschutting tegen de regen.
En buiten schijnt gelukkig ook de zon. Met een lamellendak kan de zoninval worden geregeld met behulp van de kantelbare lamellen en zo beschermt u uw gasten tegen UV straling.
Door slim om te gaan met de verlichting onder de overkapping, kan er sfeer worden gecreëerd. Met de toevoeging van terrasverwarming kan de temperatuur in de overkapping tijdens koudere periodes worden beheerst.
Het is dus ultiem genieten van buiten, met de behaaglijkheid van binnen.

Maak een afspraak met één van “De heren in Zonweren”