Energie en daglicht - Horeca-terras
Wilt u meer omzet halen uit uw terras? Uw gasten genieten van behaaglijk terras tijdens elk seizoen met onze terrasoverkappingen, terrasafscheidingen, parasols en accessoires. Wij zijn de Heren in Zonweren en wij garanderen topkwaliteit.
horeca, terras, terrasoverkapping, overkapping, afscheiding, terrasafscheiding, omzet, omzetverhoging, lunchroom, cafe, rookruimte, parasol, parasols
16333
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16333,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

Energie en daglicht

GENNIUS VEGA, de nieuwe overkapping met een ontwerp dat opvalt door zijn geïntrigeerde ledstrips langs geleiders en liggers. De externe ledverlichting verbetert het aantrekkelijke uiterlijk, terwijl de aan de binnenzijde geplaatste lichtpunten een gevoel van daglicht geven ook tijdens de donkere dagen van het jaar.

Zoals bij alle GENNIUS-producten van KE kan ook met de VEGA in alle seizoenen een aanzienlijke energiebesparingen behaald worden: in de winter vermindert het warmteverlies en kan de interne temperatuur beter worden geregeld; in de zomer kan de impact van de zonnestralen geoptimaliseerd worden en dragen ze bij tot het verminderen van de oververhitting van het terras of interieur, waardoor het gebruik van airconditioners wordt beperkt.

 

Neem contact op voor een offerte op maat.

Categorie
Energiebesparing, Isola 2, LED verlichting, Terrasafscheidingen, Terrasoverkappingen, Zonwering