Weer of geen weer - Horeca-terras
Wilt u meer omzet halen uit uw terras? Uw gasten genieten van behaaglijk terras tijdens elk seizoen met onze terrasoverkappingen, terrasafscheidingen, parasols en accessoires. Wij zijn de Heren in Zonweren en wij garanderen topkwaliteit.
horeca, terras, terrasoverkapping, overkapping, afscheiding, terrasafscheiding, omzet, omzetverhoging, lunchroom, cafe, rookruimte, parasol, parasols
16367
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16367,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

Voor alle seizoenen gemaakt

Onze leverancier KE ontwikkelt producten voor elk seizoen van het jaar. De KEDRY is het eerste waterdichte lamellendak die een goede bescherming biedt tijdens verschillende weersomstandigheden. Dankzij de kantelbare aluminium lamellen in het dak, kunt u de hoeveelheid zoninval zelf regelen tot een volledige afsluiting zodat de juiste bescherming geboden wordt op het terras tijdens zomerse dagen. Het systeem is ook waterdicht en bestand tegen regen, sneeuw en wind.
Een perfect oplossing voor uw terras met een kubistische uitstraling.
Met behulp van een glazen schuifpui of de speciale geïntegreerde ZIP screens is de Kedry rondom volledig af te sluiten. U creëert op uw terras extra leefruimte die het hele jaar door inzetbaar is.
Wij van “Heren in Zonweren” bieden terrasoplossingen die comfortabel, functioneel en op maat gemaakt worden, gecombineerd met de nieuwste technologie.
 

Categorie
KE Italy, Terrasafscheidingen, Terrasoverkappingen, Waterdicht, Zonwering